Blog en Nieuws

Geboortekaartje Lori

Vaak maken we gebruik van gecombineerde technieken zoals tekeningen, collagetechnieken, stempelen etc....

Alles om onze klanten een origineel kaartje/uitnodiging te bezorgen.

Geboortekaartje Ana-Lucia

Voor-en achterkant

 

Binnenkant

Kick The Piggy: geboortekaartjes

Kick The Piggy spitst zich meer en meer toe op het ontwerpen van originele uitnodigingen, flyers en geboortekaartjes. We proberen zoveel mogelijk onze blog up to date te houden maar zoals je wel kan merken is dit niet echt het geval. 

Dit geboortekaartje is ontworpen naar voorbeelden die de klant ons heeft aangebracht. Het ontwerp moest aansluiten bij de decoratie van de kinderkamer.

Voor-en achterkant

 

Binnenkant

Geboorte

Het zijn drukke maanden geweest. In december mocht Kick The Piggy hun tweede kindje in ontvangst nemen. Uiteraard hebben we alles rondom de geboorte in eigen handen genomen en kan u hieronder de resultaten bewonderen. Het ontwerp is ontstaan vanuit een schets van een aapje. Dit is dan verder uitgewerkt door onze experte in illustrator. Het ontwerp werd gebruikt voor de dekseltjes van de chocopotjes, labeltjes voor de snoepjes en de wikkels voor de chocoladerepen. Deze werden gedrukt en geleverd door http://www.mattedoopsuiker.be/. Om het geheel compleet te maken werden er kussentjes gemaakt voorzien van een geborduurde letter J en een canvas met een uitvergroting van het aapje. 

Schets

Schets

Voorkant

Binnenkant

Snoepwikkel

Label chocopotje

Resultaat

Resultaat

 

Schetsen

Er zijn weer enkele maanden verstreken en de updates zijn een beetje uitgebleven.  We kunnen jullie al wel een tip geven voor de volgende post. Deze zal een stap voor stap uitleg zijn over onze laatste opdracht. Tot dan nog enkele schetsen....

 

 

En toen was er.....de herfst

Na een geslaagde zomer komt uiteraard de herfst....iets vroeger dan normaal. Gelukkig zijn er nog bezigheden zoals....tekenen! Lekker warm onder een dekentje laten we onze fantasie de vrije loop. Geniet van deze donkere dagen, maak een warme chocolademelkje, theetje of koffie.

Schets it away!

Het nieuws dezer dagen is weer somber getint. Oorlogen dreigen, mensen hebben plots een hekel aan elkaar, auto-ongelukken etc....Gelukkig kan je deze wereld gemakkelijk ontvluchten met een boek, strip, film of.....tekenen.

Bij deze enkele schetsen:

 

Octopussy

Bill Plympton back in business

Bill Plympton is geen onbekende in het animatiewereldje. Er zijn zelden zulke werkpaarden te vinden als deze persoon. Hij ademt animatie en tekenen uit en werkt steeds op zelfstandige basis. Via kickstarter, de website voor fundraising, werkt hij aan zijn nieuwe film Cheatin'. Lees het volledige artikel:http://www.awn.com/articles/people/bill-plympton-talks-kickstarter-and-his-new-feature-cheatin